dimecres, 5 de febrer del 2014

Trail Rocacorba

Diumenge passat vaig córrer la meva primera cursa per equips: la Trail Rocacorba. Ho vaig fer amb la meva estimadíssima Gemma i vam optar pel recorregut de 20kms / 1000m D+.  La setmana anterior havíem sortit a entrenar per Collserola i de pas ens havíem posat al dia de com plantejàvem la cursa.


Així doncs, ens plantem a Canet d'Adri, amb un fred de collons (sota zero) recollim dorsals i cap a córrer.
Vam començar la cursa a un ritme tranquil, ja que la primera part, fins el km 9'5, era tota de pujada. La cursa es podia córrer perfectament fins el km 6. A partir d'aquí vam optar per caminar les pujades fortes i guardar forces per la baixada. A dalt de tot, a Rocacorba, inclús vam trobar-hi neu que  donar fe de la rasca que feia.... A partir d'aquí tot baixada per camins i corriols per la riera de Rocacorba. El fang afegia una mica de duresa a la prova, però sense arribar a ser un martiri. Al contrari, una mica d'emoció. L'únic tram perillós era al principi de baixada en un pedregar glaçat on havies d'anar amb peus de plom per no relliscar i fer-te mal de debò.
Durant la baixada vam viure el moment més "competitiu" de la cursa quan vam topar amb un grup de vuit persones que vam haver de suportar durant 3kms. A l'últim tram de cursa, quan ja era "pistero", vam fotre-li de canya i els vam treure de sobre. Entrada triomfal a meta i que ens vinguin moltes més!!
Destacar que les dues primeres edicions de la Trail Rocacorba van ser nocturnes i no les vaig poder disputar perquè treballava. Finalment aquest any ha pogut ser :)
Agrair l'esforç i a companyia de la Gemma, i també dels altres que van córrer i acompanyar-nos en l'aventura: La Roser, en Sergi i l'Oriol que va córrer la de 30kms.
Fins la propera i salut!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada